19 Temmuz 2012 Perşembe

Oyun - Temple Run : Brave (Full)

Temple Run: Brave

Bu günkü oyunumuz Temple Run : Brave.


İlk Temple Run Imangi studyolarında geliştirilmişti. Ancak bu sefer işe Disney-Pixar da el atmış.


Temple Run’ı bilmeyen kalmış mıdır bilmiyorum ama kısaca hatırlayacak olursak  karşımıza çeşitli engellerin çıktığı, cihazımızın hareket algılayıcısıyla ve dokunuşlarımızla yönettiğimiz çılgınlar gibi koşan karakterleri ile oldukça eğlenceli bir oyun.
İşte Temple Run’ın yeni oyunu Temple Run Brave yine temelde Temple Run ile aynı denebilir ancak yeni oyunda çeşitli farklılıklar mevcut. Brave animasyon filmindeki İskoç Kralının kızını yönettiğimiz oyundaki temel farklılık karşımıza çıkan bazı hedefleri vurmamız gerektiği oluyor. Bunun dışında Temple Run’ın sarı taş yollarından ormanllık bir yola geçişimiz diğer bir farkı oluşturuyor. Temple Run’ın ilk oyunundaki kontrollere ve gelişirmelere sahip olan oyun Apple AppStore’da ve Google Play Store’da 0.99$’lık fiyatıyla sunulmuş durumda. 22 Haziran’da çıkacak animasyon filmi ülkemize 7 Eylül’de gösterime girecek.
  
Güzel grafikleri ile Temple Run : Brave trailer videosu:

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab