3 Temmuz 2012 Salı

Android Tetris Oyun İncelemesi

Bir zamanlar elimizden düşürüemediğimiz; evde, okulda, sokakta... kısacası mümkün olan her yerde oynadığımız o müthiş zevkli oyun "Tetris" android versiyonuyla geri döndü.

Tetris Classic - Brick Game

Google Play Store, Tetris oyununna 3.8 puan vermiş. Oyunun boyutu ise 1.7 megabayte. Oyunu oynamak için ise Android 1.6 ve üstü yeterli.

Oyunu biraz inceleyecek olursak : öncelikle bildiğimiz tetrisin birebir aynısı tasarlanmış. Ekran tam ekran değil. Bildiğimiz tetris havasından çıkmayalım diye hepsi aynı kalmış. Ses efektleri olarak da bildiğimiz tetrisin dışına çıkmayan oyun sizi hiç zorlamayacak oynanışa da sahip. Tek yapmanız gereken farklı şekillerde gelen tuğlaları farklı şekillere dönüştürerek yükselmeyi engellemek. Oyunu başlatıp duraklatabileceğinizin ötesine geçmeyen oyunda eski skorlarınızı görme imkanınız yok.

 

Oyunumuz çok fazla şaşırtmaya. uğraşmaya gerek kalmadan oynanabilecek klasik, sade bir oyun. Eğer eski günleri özlediyseniz klasik tetrisi denemenizde fayda var.

İndirmek için tıklayın.

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab