8 Temmuz 2012 Pazar

Go Launcher Ex İncelemesi

GO Launcher EX

 

Android cihazınızın görünümünden, geçiş efektlerinden, menüsünden veya bileşenlerinden sıkıldıysanız, Google uygulama geliştiricileri Go Launcher EX’i hizmetinize sunuyor. Cihazınızın temaları üzerinde istediğiniz değişikliklere kavuşabileceğiniz bu uygulama cihaz belleğini kasmayacak şekilde oluşturulmuş, kullanıcılarından tam not almayı başarmıştır.



Go Launcher EX ile menü geçiş efektlerini, menü stilini, uygulama simgeleri arasındaki mesafelerden, masaüstü uygulamalarının boyutlarına kadar birçok özelliği kullanabilirsiniz. Ayrıca Launcher ile ek olarak gelen uygulama yöneticisi ile tek dokunuşta açık olan uygulamalarınızı kapatabilir, mesajlaşma, not alma, takvim gibi yeni ara yüze sahip eklentileri arka planınızda görebilirsiniz.

Ana ekran kilidi ve ana tema gibi akıllı telefonunuzun en göze çarpan yönlerini uygulama sayesinde ücretsiz olarak değiştirme imkânınız bulunmaktadır.

 



 

Google Play'den İndirmek İçin Tıklayınız

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab