3 Temmuz 2012 Salı

Türk Yapımı En İyi 3 Android Uygulama



 

Türkler Android oyunlarının yanı sıra uygulamalar içinde bir hayli kolları sıvadı. Türk oyunlarının ilgi görmesi Türk yapımcıları bir hayli heyecanlandırdı. Yaptıkları çalışmaların ilgi görmesiyle mutlu olan Türkler oldukça şaşkın durumda. Oyunları birçok sitede oldukça yüksek puan almış durumda. Oyunların yanı sıra android işletim sistemi için uygulama çalışmalarınada oldukça önem veriliyor. Türkler birçok firmayı öne geçmenin peşinde. Çünkü oyunları oldukça ilgi gördü ve aynı şekilde uygulamalarının da ilgi göreceğini düşünüyorlar. Birkaç uygulama yaparak bunu denemek isteyen Türkler yaptıkları uygulamaların da ilgi görmesiyle oldukça şaşkınlaştı. Bu duruma sevinen Türkler yetenekli yapımcılarla ortaklık kurarak bu işi ilerletmenin peşinde. Sizlere tamamen Türk yapımı olan olmazsa olmaz dediğimiz 3 uygulamayı belirttim. Uygulamaları çeşitli internet sitelerinden indirebilir veya satın alabilirsiniz.
İşte Türkler'in Yapmış Olduğu En İyİ 3 Uygulama
1) Çevrimdışı sözlük - 67.000 Türkçe ve İngilizce kelime bulunan çeviri uygulaması
2) AndroTurk Radyo - Cep telefonunuz için güzel bir radyo uygulaması
3) Uçak bileti - Uçak biletleri ve uçaklar hakkında bilgi edinilebilecek bir uygulama

Bu uygulamaları kolaylıkla bulabilirsiniz...

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab