7 Temmuz 2012 Cumartesi

Android Uyandırma Servisi

Sleep as Android

Birçoğumuz sabah kalkmak için telefonumuzun alarmını kurarız ve başucumuza koyarız. Sabah da zor bela kalkarız veya alarmı ertelemek için telefonun alakalı alakasız her tuşuna basıp susmasını sağlarız. Ama artık bunlar tarih olacağa benziyor. Android Sleep as uygulaması sayesinde telefonu kapatıp tekrar uyumanız pek mümkün olmayacak ve siz de işlerinize geç kalmak sorununu yaşamayacaksınız.Hatta ve hatta uygulama kendini de zorlayarak horladığınız zamanlarda sizi titreterek uyandırmaya bile çalışıyor.

Sleep As uygulamasının çeşitli uyandırma özellikleri bulunmakta. Bunları sıralayacak olursak:


  • Kolay matematik uyandırmasında çeşitli matematik işlemleri soruluyor.

  • Uyuyan koyunlar uyandırmasında uyanık olan koyunu bulmaya çalışıyorsunuz

  • Barkodda herhangi bir şeyin barkodunu okutuyorsunuz ve alarmı kapatmak için yine aynı ürünün barkodunu okutmanız gerekiyor.

  • Sallama uyandırma sisteminde ise telefonda yer alan sayıyı düşürene kadar sallamanız gerekiyor.




Çeşitli uyandırma işlemleri olan uygulamanın özelliklerine bakacak olursak: Türkçe dil desteği, ideal uyku süresi belirleme, uyku vakti hatırlatma,erteleme süresi, alarm, ses artış hızı ayarlama, sesli olarak alarm kayıt etme, hormalamalarda uyandır, istatistik.

Bu çok değişik özelliklere sahip uygulamayı denemek istiyorsanız indirmek için tıklayınız.

 

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab