7 Temmuz 2012 Cumartesi

Konuş Yazsın Android Uygulama İnceleme

Günümüzde insanlar gittikçe daha fazla meşguliyet sahibi kişiler haline geliyor. Böylelikle işlerini kolaylaştırmak için yeni yeni arayışlar içine giriyorlar. Her gün gelişen teknolojik ilerlemeler sayesinde de bu durum lehlerine sonuçlanıyor gibi.Artık yazı yazmak, not almak... insanlar için angarya işlerden biri haline geldi. İnsanlar bunlarla harcayacağı vakti başka şeylere yöneltmek istiyor. Bunun için de teknolojiden faydalanıyor haliyle.

Son zamanlarda akıllı telefonlarda gittikçe popülerleşen bir uygulama var. O da sesle kontrol uygulaması. İşte biz de size böyle bir uygulama tanıtacağız.



Uygulamamızın adı Konuş Yazsın. Yeni not ekle tuşuna basarak istediğiniz notu konuşarak ekleyebilirsiniz. Siz konuşurken en yakın sonuçlar ekranda listeleniyor ve siz de doğru olan listeyi not olarak ekliyorsunuz. Tüm yapmanız gereken bu kadar. Eklediğiniz notu sosyal ağda paylaşabilir ya da amesaj olarak gönderebilirsiniz.



Eğer siz de not alamayacak kadar meşgulseniz ve uygulamayı denemek istiyorsanız indirmek için tıklayınız.

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab